The Laden Reunion - Ode To A Broken Coleus

Marmorskiva till köket

Det är så snyggt med marmor i hemmet tycker jag och speciellt med det i köket och i badrummet, hos House of Design kan man hitta väldigt mycket fint i marmor. Ja man ser det lite var stans och det förstår jag, det har varit populärt rätt länge nu men det är väldigt fint och något som kommer att ge det mer charm och som gör att det känns lite lyxigare tycker jag. Ja det är så härligt och så fint och något som jag gärna skulle vilja ha hemma för det är så snyggt.

Kul att man kan mixa olika färger 

Ja det är kul att det går att mixa i olika färger och man kan hitta det i ljusrosa och i grön och olika typer av grå. Ja jag är väl lite extra svag för rosa marmor kan jag säga och det är verkligen något som jag skulle vilja ha hemma.
Sen så finns det så mycket som jag skulle vilja ha hem och det är kul att det finns så mycket och att man får så många roliga idéer av att kolla online och se hur andra har gjort och få lite idéer till hur man kan göra hemma. Ja det är ju härligt att man kan hitta på olika saker som man tycker är kul och fint och som gör att det känns lite extra kul och fint hemma. Ja man mår bra av att göra on lite då och då för det behöver man och om man ska göra det så tycker jag att man ska ta in mer marmor i hemmet. Det är min personliga smak och det är så snyggt och så lätt städat och det lyfter verkligen en hel del och gör att allt känns lite lyxigare och finare än utan lite marmor. Ja alla borde ha lite marmor i sitt liv.